2002 - 2003

Öppna Klubbmästerskap 2002

Herrdubbel: Maurice Mogard (SR)/Tomas Einarsson (SJ) -
Svante Sandegård (SR)/Thomas Lundkvist (SR) 2 - 1

Mixeddubbel: Helena Nyman (Svt) / P-E Rosén (SR)

Tomas och Maurice

Klubbmästerskapet år 2002 blev bara i dubbel, herr- och mixeddubbel. Tyvärr fick Helena och Per-Erik inga motståndare i mixedklassen så de spelade med herrdubbelparen i deras turnering som bestod av två spelgrupper med tre par i varje.

Till slut segrade Maurice och Tomas efter två jämna första set. I sista set gick allt deras väg, siffrorna bekräftar detta också!

Tomas/Maurice - Svante/Thomas 15-13 6-15 15-0

Öppna Klubbmästerskap 2003

Mixeddubbel: Ann & Bo Ternström (Ext/SR) - Sally Allkins / P-E Rosén (Ext/SR)  2- 0

Herrdubbel: Svante Sandegård / Åke Rangborg (SR/Ext) - Maurice Mogard / Thomas Lundkvist (SR/SR)  2 - 0

Längsta matchen och kanske den mest välspelta blev den första i gruppspelet mellan mixedsegrarna och syskonparet Ann & Bosse mot Maurice & Thomas. De tre seten tog 50 minuter men det hindrade inte mixedparet att tre timmar senare ta hem segern i sin klass. Tyvärr fick vi många återbud bland damerna så turneringen blev en blandning av herr- och mixedpar. På herrsidan fick äntligen Åke Rangborg (f d Svt) tillsammans med Svante Sandegård, som återhämtad sig mirakulöst snabbt från ett ryggskott veckan innan, vinna en final.
Finalresultat:  Ternströms - Allkins/Rosén  15-7 15-3
Sandegård/Rangborg - Mogard/Lundkvist 15-6 15-8