Öppna Klubbmästerskap 2004
Dubbel

Spelplats Tennisstadion vid Östermalms IP.
Söndag 21 november kl 15.30 - 18.30.

Vi ville ordna en oviss dubbeltävling, tävlingsledning bestående av Thomas Lundkvist och Maurice Mogard, med par som matchades ihop på plats. 13 spelare därav en förkyld Robert Wahlström, kom till spel.

Vi spelade först gruppspel för att skilja agnarna från vetet. Sedan vidtog semifinaler i bäst av tre set.

Tomas E (SJ)/ Thomas L (SR)- Bo Ternström/ Maurice Mogard (båda SR)
15-7  17-16

Göran E/ Mats Ö (båda TV4) - Sven Irving/ Tommy Arvidsson (båda fd TV4)
15 - 5 15 - 3

Tomas & Thomas in action under finalen
Göran Ellung, Mats Ögren, Thomas Lundkvist & Tomas Einarsson

Finalen blev mycket välspelad med för dagen de bästa dubbelparen. Det såg ut att bli en lätt seger för Thomas och Tomas men ett underläge med 12 - 9 i andra set bäddade för ett tredje avgörande. Man lyckades dock vända på steken och ta hem även det andra med 15 -12 - saken var klar!

I match om tredje plats vann Bo/Maurice över Sven/ Tommy
15 - 8 15 - 5

5-6 placeringsmatchen blev dagens enda tre setare.
Svante Sandegård (SR) / Åke Rangborg (fd Svt) slog
Heléne Nyman (Svt) / Per-Erik Rosén (SR)
17- 14 10 - 15 17 - 15.

Öppna Klubbmästerskap 2004
i mixeddubbel

Bilden ovan stående fr v: Svante Sandegård, Maggan Cruseman, Austra Kreslins, Monika Sällström, P-E Rosén, Maja Verner-Carlsson, Maurice Mogard, Heléne Nyman, Bosse Ternström, Tommy Arvidsson, Staffan Sundberg, Christina Werner, Robert Wahlgren, Eivor Wikholm, Ann Ternström. Sittande fr v: Harald Hult, Thomas Lundkvist och Christina Fellenius. Fotograf Silas Ternström

Årets mixeddubbel mästerskap bjöd på ett rekordhögt deltagande. Vi hade nio (9) mixed dubbelpar som kom till spel den 18 april på Tennisstadion vid Östermalms IP. Reglerna förutsatte att en person i mixedparet var tillsvidare anställd i någon av bolagen SVT, SR eller UR. Vi delade upp oss i två spelpooler, en s k  "Trimklass" och en mer erfaren grupp. I trimklassen fick de fyra paren lära sig poängräkning och olika mixeduppställningar (många deltagare i gruppen kunde dock redan detta). I den andra gruppen blev spänningen stor eftersom tre par slutade på samma antal segrar (3) och poängräkning fick tillgripas. Fortfarande hade två par exakt samma poäng, inbördes möte fick avgöra. Ettan och tvåan i respektive grupp fick mötas i en gruppfinal i bäst av tre set,  där första set redan var spelat i gruppspelet. Heléne Nyman och Per-Erik Rosén tog hem årets Km. I trimklassen vände 2:an från gruppspelet med att ta hem två set i finalen d v s vinna med 2 - 1.

Samtliga segrare, även fjolårets mästare Bo & Ann Ternström, fick en helt ny T-shirt framtagen till mästerskapet med SRTV IF:s emblem på fronten och vår slogan "THE NET RULES" på ryggen. Klubbmedlemmar betalar 50 kr, övriga 80 kr. Vi har tryckt upp 50 T-shirts så passa på medans de finns i lager!

RESULTAT
Final Km:
Heléne Nyman/ P-E Rosén - Christina Fellenius/ Maurice Mogard 15-5 15-13

Final Trimklassen:
Eivor Wikholm/ Robert Wahlgren - Christina Werner/ Staffan Sundberg 12-15 15-11 15-7

Fr v Per-Erik Rosén och Heléne Nyman samt trimklassens vinnare Robert Wahlgren och Eivor Wiklund.