Reseberättelser och bilder hittar du via vänsterspalten!
Om det som är på gång just nu kan du läsa på vår förstasida.

SR Ridklubb tar gärna emot tips och idéer om och av duktiga arrangörer av stora och små evenemang med hästtema. Vi hålls huvudsakligen i Stockholmstrakten till vardags, men hästar finns ju överallt!

Seminarier och kurser

Några gånger varje vår och höst bjuder klubben in föreläsare i olika ämnen med anknytning till hästar. Vi kan ordna fina kurslokaler själva men gör också gärna studiebesök.

Resor och utflykter

Varje år brukar ridklubben göra en eller ett par utlandsresor. Det brukar också bli några helgtrippar och dagsutflykter.

Tävlingar

Under 2011 startade vi en ny och lekfullare tävlingsform  med "Klassikern", där vi tävlar i hoppning, körning, dressyr och Westernridning vid fyra olika tillfällen. Vi gör nu en andra Klassiker och har genomfört dressyren. Man kan vara med i de grenar man vill, rabatt för varje ytterligare gren - i vår satsar vi på körning i Häståkeriet, i höst Westernridning, hoppning och eventuellt en femte gren med islandshästridning. Information kommer på startsidan.