Öppna KM i dubbel 2018 - Round-robin tournament (alla möter alla).
Efter några års inaktivitet på KM-fronten drog vi vi gång en turnering där i princip alla mötte alla. I huvudsak från de tre spelpooler som SR/SVT/UR har sina spelare plus några som spelar med oss under veckorna. Upplägget var ett förkval för att kunna para ihop spelare som har samma spelnivå och dessutom att blanda olika spelare från de olika spelpoolerna.
Mer detaljerad info under Klubbmästare 2018

Alla spelare KM 2018

IDROTTS- OCH FRITIDSFÖRENING SRTV/ IF:s badmintonklubbsektion har sitt huvudsäte i Stockholm och har 2017 totalt
10 betalande  medlemmar. Landskamper mot DR är en tradition - totalt 11 landskamper.
Nedan lagen från mötet i Köpenhamn 2007.

Klubbmästerskap: Varje år arrangeras några spelträffar. Ett öppet klubbmästerskap i dubbel, herr eller mix..
Tävlingarna äger rum på Tennisstadion vid Östermalms IP.

Landskamper: Vi har de senaste åren haft landskampsutbyte med DR (Danmarks Radio/TV).
Efter att ha blivit utspelade i första landskampen i Köpenhamn 1994 har vi vänt trenden och leder nu med 7 - 4 efter totalt 11 landskamper.

Spelpooler: De flesta klubbmedlemmarna spelar i mindre spelpooler under året. På spelpool-sidan hittar du kontaktpersoner,
vilka hallar och tider som gäller.

Klubbstyrelse: Klubbens årsmöte äger rum i januari varje år. Mer detaljerad information under "Styrelse"