KM i mixeddubbel 15 novemberi 2015
Mixedturnering avgjordes i en final mellan Helena Sund/Per-Erik Rosén (SR) - Monica Ericsson/ Zakarias Faust (SR)
H.Sund P-E Rosen - Monica E, Zakarias F
Se rubrik "Klubbmästare" för matchresultat från mixedturneringen.

IDROTTS- OCH FRITIDSFÖRENING SRTV/ IF:s badmintonklubbsektion har sitt huvudsäte i Stockholm och har 2013 totalt
16 betalande  medlemmar. Landskamper mot DR är en tradition. Nedan lagen från mötet i Köpenhamn 2007.

Klubbmästerskap: Varje år arrangeras några spelträffar. Ett öppet klubbmästerskap i dubbel, herr eller mix..
Tävlingarna äger rum på Tennisstadion vid Östermalms IP.

Landskamper: Vi har de senaste åren haft landskampsutbyte med DR (Danmarks Radio/TV).
Efter att ha blivit utspelade i första landskampen i Köpenhamn 1994 har vi vänt trenden och leder nu med 7 - 4 efter totalt 11 landskamper.

Spelpooler: De flesta klubbmedlemmarna spelar i mindre spelpooler under året. På spelpool-sidan hittar du kontaktpersoner,
vilka hallar och tider som gäller.

Klubbstyrelse: Klubbens årsmöte äger rum i januari varje år. Mer detaljerad information under "Styrelse"