Gbg Allmän

Verksamhetsberättelse 2015 - Göteborg Allmän
SR/TV IF 2015

Under det gångna året har vår verksamhet fungerat bra. Vi försöker få så många som möjligt att bli aktiva i Göteborgshuset. Under åter har vi skaffat oss ett Swishnummer för att enklare ta in medlemsavgifterna. Det har tidigare varit problem med kontanter och ett evigt tjatande. Hoppas på förbättring. Kommunikation är viktigt, särskilt om verksamheten ska kunna gå runt.

Vid 2015 års äskning fick vi halva beloppet med möjlighet att äska mer under året. Jag insåg att vi inte varit tydliga hur vi använder de medel vi får och hur de disponeras fram till kommande års pengar kommer in. Vi har verksamhet som rullar under hela året. Därför behövs ett överskott i kassan vid årets slut för att täcka utgifterna under våren. I sista sekund löstes det med den kompletterande äskningen. Under slutet av året så gjordes försök att få till ett enklare gym i huset. Det hela stöp till slut på att det saknas lämplig lokal för detta.

Styrelsen och de olika sportansvariga har träffats några gånger under året för att stämma av ekonomi och framtida verksamhet.

Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen 2015

Vilket år! Roligare än någonsin att spela, och sämre resultat än vanligt. Men så är livet. Fotbollsektionen gick som vanligt ut hårt i "The Rover Cup" i våras. Ett omfångsrikt lag( inte bara vad gäller entalet spelare utan även magomfånget hos vissa...) tog sig an cuputmaningen och det blev - precis som i serien - en rolig upplevelse, men resultatmässigt ingen höjdare.

Låt oss lämna cupen därhän
I serien har vi haft gott om spelare, nästan alla från SVT/SR. Det har varit roliga och spännande matcher, men oturen(?) har grinat oss i ansiktet och resultaten har gått oss emot. Vi har haft ett utomordentligt bra lag och gott om avbytare, men motståndet har varit skarpare än någonsin. Lagledningen utsattes för hårda påtryckningar och vårt vanliga defensivt präglade spelsystem ändrades på spelarnas begäran mitt under seriens gång. Detta visade sig vara ödesdigert. Ett par stora förluster gjorde att vi ändrade tillbaka igen. En stark sjätteplats, en poäng efter femman, blev slutresultatet. Näst sist skulle man också kunna säga, men nya tag väntar på att bli tagna. Vi känner att 2016 kommer att bli vårt år.

För fotbollssektionen

Nils Chöler

Verksamhetsberättelse för innebandy 2015

Under åter har vi genomfört ca 35 träningar. Det är allt jämt en väl uppskattad aktivitet där avtalet under året är stort. Lunchtiden gör att det antal som traskar till Lundbystradshallen varierar från 8 till 16 var måndag. Det som är glädjande att de som är de trognaste deltagarna också är det äldsta. Från Västnytt kommer tre som har medelålder runt 55. Vassaste spelaren är i år Samir Bezzazi, snabb som en vind och en riktig målspruta. Från att tidigare varit en killaktivitet så har två tjejer fattat klubba på och bidrar med tuffa takter.

Innebandysektionen

Martin Brundin

Verksamhetsberättelse för hockeybockey 2015

Hösten 2015 började med fredagsträning i Scandinaviums träningshall

tillsammans med övriga gelikar i Göteborgsregionen.

Även i år har vi deltagit i Mölndalskorpen div 2 med en placering i nedre botten på tabellen.

Vid ca 25 träningstillfällen samt vid våra korpmatcher har ca 20 lirare deltagit både från SVT och från andra företag som vi har kontakt med.

Glädjande är att vi var blir fler från SVT än föregående år och vi hoppas trenden håller i sig även kommande säsonger.

Hockeybockeysektionen

Mats Larsson

Verksamhetsberättelse för racketsektionen 2015

Tjejer spelar tennis och killar squash. Så har uppdelningen varit under året.

När jag kollar av med de aktiva inom racketsporterna tennis och squash så är det bra positivt. Det är spelare både från SR och SVT som spelar i Landala och i Ullevi. Det har tillsammans spelat ca 100 pass där squash står för mer speltid.

Martin Brundin

ansvarig SRTV if Göteborg 2016-02-21