Golfklubben vid SR/SVT/UR
bildades 1967 och har under åren samlat golfare inom
bolagen till tävling och trivsam samvaro.

Från början bedrev vi en hel del nybörjarrekrytering och några av dagens medlemmarvar med och fick sina första lärospån i golf genom klubben. Nu har golfen blivit en stor sport och medlemskapet i vår golfklubb ger framförallt goda möjligheter att träffa kamrater i de olika Public Service bolagen.

Våra två höjdpunkter under säsongen är Vårkulan i maj-juni och klubbmästerskapet som spelas på hösten. Vi har sedan ett par år ett landskampsutbyte mot YLE, och även en del tävlingar mot andra företag.

Vi försöker lägga våra tävlingar på olika banor i stockholmstrakten för att få pröva på olika sorters banor. Det viktigaste med alla våra tävlingar är att vi har trevligt som är en föutsättning för bra golf.

Sedan snart fem år arrangerar vi i samarbete med golfsektionerna i Malmö och Göteborg ett årligt Riksmästerskap som är öppet för alla publi service-golfare i hela landet. Ett 50-tal personer samlas årligen på banor som A6, Omberg och Barsebäck för att göra upp om titeln Riksmästare.

Läs gärna våra verksamhetsberättelser här på vår hemsida, så kanske även du känner för att bli medlem i vår klubb. Har du frågor om klubben eller golf i allmänhet är du alltid välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen.

Anställda på något av programbolagen betalar en medlemsavgift på 100 kronor. Tidigare anställda får också vara med, medlemsavgiften för er är då 150 kronor per år.

PG 55 07 53 -8 ange SRTVIF Golfklubb och ditt hcp och din ordinarie golfklubb.