Hovden, Norge 2010

Svenska laget kammade hem en hedersam 6:e plats i stafetten av 20 deltagande lag. I svenska laget ingick Are Nundal, Lena Henriksson, Irene Löfvenberg och Maurice Mogard. Kristina Uddholm hjälpte norska fjärdelaget att komma in på en 10:e plats.

I herrarnas storslalom grupp C (över 50 år) tog den konverterade norrmannen Are Nundal en silverblakett. Överst på pallen hamnade som så många gånger förr Österrikes old-boy Franz Egger som slog Are med 1,34 sek.

I damernas tävling i grupp C tog Irene Löfvenberg brons och Kristina Uddholm en försmedlig fjärdeplats slagen med bara 2 hundradelar av Irene.  Lottie Landström hade gärna vänt på resultatlistan för då hade hon fått en silverpeng. Klassens "outstanding lady" vara som vanligt Gaby Brunner från Österrike.

Hovden 2010