Kommande resor

Vemdalen 18-21 januari 2018

Vi åker egen buss från KH-entrén på torsdagen den 19 januari kl 15:00. Väl i Vemdalen har vi 6 stycken 8-bäddsstugor som alla ligger i det område som kallas Sörgårdarna. Det är ett så kallat ski in & out där man bara sätter på laggen utanför dörren och glider till liften.
Hem åker vi söndag den 21 och vi har i princip 3 hela skiddagar.

Priset för resan är ännu inte fastställt. Det kommer senare under året

Anmäl görs på vår Facebooksida eller på sr-alpin@svt.se!

Man betalar resan till vårt PG 83 74 12-6 senast 24 november. (48 st har vi plats för). Medlemsavgiften på 100:- betalas samtidigt med resan. Även externa kan välja att betala in medlemsavgiften som stöd för klubben.

Vårresan 2018

Inget är bestämt ännu. Har någen en egen idé är det bara att säga till.

Eurovisionsports 2018

I år är det tyskarna som håller i spektaklet och årets värdort är Reit im Winkl som ligger i Bayern. Liten håla som nog mer är känd för skidskyttar än alpinare. Närhet till Kitzbuhl och Skistars St Johann. Mer info om resan kommer närmare sommaren eller läs här på deras hemsida, www.es2018.de.