Konstföreningen vid public servicebolagen

Nästa aktivitet:  (Fler evenemang hittar du längre ned)

-----------------

Bloomsburygruppen på Artipelag
15 sept kl 15-17   (Häng med och luncha med oss)

Medlemmarna i Bloomsburygruppen var både radikala och gränsöverskridande och de ville forma framtiden. Här fanns djärvhet, optimism och ett antiauktoritärt förhållningssätt som kom att inspirera långt utanför den egna kretsen.

När: Lördagen den 15:de september. En guidad tur är bokad till kl 14.00 men vi förslår att vi samlas redan kl 11.45 för en gemensam lunch på ”Bådan café & konditori”.

Var: Artipelag. Förslag att åka med Artipelags egen gula buss som avgår kl 11.00 från Vasagatan, Centralplan 9 (Den lilla vändplatsen utanför O’Learys). Håll utkik efter hållplatsstolpe märkt Artipelag. Alternativ gå in på Artipelags hemsida (www.artipelag.se) och få förslag på andra färdsätt)

Pris: Entréavgift 100 kr som betalas på plats (föreningen subventionerar del av avgiften som annars uppgår till 165 kr / person)

Antal: Max 30 personer så skynda och anmäl! Senast den 13 september.

Anmälan till lena.ahlstrom@ur.se

Välkommen!

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

Konstföreningen kollar konst i Folksamhuset
25 oktober - 2018 kl 17.30

Innehavet är omfattande och välkomnar besökarna redan i entrén. Textilgardin av Barbro Nilsson, bronsskulpturer av
Carl Eldh, flera målningar av Isaac Grünewald, glasmosaik av Sven X:et Eriksson m.m.

Missa inte chansen! Guide är Stig Karels och visningen tar två timmar. Du måste vara
med från början och kan inte komma in efter påbörjad visning.

Var: Folksamhuset Bohusgatan 14, Skanstull

Pris: Gratis. Max 20 personer
Anmälan till kjerstin.oscarson@telia.com

Detta har vi gjort tidigare under 2018

31 januari kl 17.00 - Årsmöte, studio 4, Radiohuset.

Den moderna kvinnan på Millesgården
22 februari 2018, kl 17.00

Vårsalongen - Liljevalchs konsthall, Djurgården
13 mars 2018, kl 17.00

---------

FFF - Fria Fotografers Filial - Kulturhuset-Stadsteatern i Stockholm
100 fotografer, proffs och amatörer, ställer ut i en slags fotografisk vårsalong.
Måndag den 26 mars 2018 - eftermiddagen.

-----------

Sigrid Hjertén - En mästerlig kolerist, visas på Waldermarsudde
Den 12 april, 2018, kl 17.00.

---------------

2018 års KONSTLOTTERI

Föreningen stora Konstlotteri är måndag den 21 maj, kl 17.00.
Studio 4 - Radiohuset.