Konstföreningen vid public servicebolagen

Nästa aktivitet:  (Fler evenemang hittar du längre ned)

ATELJEBESÖK HOS BIP, torsdagen den 15 november kl 18
(se affisch längre ned på sidan)

Anmäl till dig ateljebesök hos BIP – Britt-Ingrid Persson. Hon är känd skulptris.

Föreningen bjuder på cider och lätt tilltugg. Om du vill går vi tillsammans och fikar efter visningen.
Max 15 personer. (Först till kvarn…)
Anmälan görs till ake.lindquist@bredband.net

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Konstmötet Kvart-över-fem – onsdag den 14 november kl 17.15-18.00,  i en studio i Radiohusets entré

Dagen innan Ateljebesöket kommer Ewa Wahlbärj för visa fotografier tagna av henne far, den kände fotografen John Wahlbärj.

John var den sista som fotade Olof Palme, han var nära vän till Evert Taube och vi kommer därför få se unika, aldrig förr visade, bilder på Taube. Som extra får vi också höra hennes egna minnen och se foton på några världskändisar som John fotograferade men som aldrig framkallats förrän nu.

Detta evenemang är öppet för alla intresserade. Ta en kollega eller vän och KOM!

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Vad gör vi mer under hösten:

((Till dessa evenemang kan du inte anmäla dig än. Vi vill bara att du markerar i almanackan att detta är på gång.))

Den 29 november blir det besök på Millesgården, kl 1730 för att kolla in WILLIAM MORRIS
MER ÄN BLOMMIGA TAPETER (Inbjudan kommer inom ett par veckor. HÅLL UTKIK!)

1 december kollar vi in nya Nationalmuseum, som hyllas för sin omgjorda byggnad. (Inbjudan kommer inom några veckor. HÅLL UTKIK)

11 december är det dags för Moderna Museet och utställning Andy Warholt -1968 . (Inbjudan kommer om några veckor. HÅLL UTKIK)

ÅRSMÖTE!

Redan nu vill vi tala om att det blir ÅRSMÖTE för föreningen den 29 januari, kl 18.00 i någon av studiorna i Radiohusets entré.
Vi bjuder på en macka och en kopp kaffe.

Välkomna!

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

Konstföreningen kollar konst i Folksamhuset
25 oktober - 2018 kl 17.30

Innehavet är omfattande och välkomnar besökarna redan i entrén. Textilgardin av Barbro Nilsson, bronsskulpturer av
Carl Eldh, flera målningar av Isaac Grünewald, glasmosaik av Sven X:et Eriksson m.m.

Missa inte chansen! Guide är Stig Karels och visningen tar två timmar. Du måste vara
med från början och kan inte komma in efter påbörjad visning.

Var: Folksamhuset Bohusgatan 14, Skanstull

Pris: Gratis. Max 20 personer
Anmälan till kjerstin.oscarson@telia.com

Detta har vi gjort tidigare under 2018

31 januari kl 17.00 - Årsmöte, studio 4, Radiohuset.

Den moderna kvinnan på Millesgården
22 februari 2018, kl 17.00

Vårsalongen - Liljevalchs konsthall, Djurgården
13 mars 2018, kl 17.00

---------

FFF - Fria Fotografers Filial - Kulturhuset-Stadsteatern i Stockholm
100 fotografer, proffs och amatörer, ställer ut i en slags fotografisk vårsalong.
Måndag den 26 mars 2018 - eftermiddagen.

-----------

Sigrid Hjertén - En mästerlig kolerist, visas på Waldermarsudde
Den 12 april, 2018, kl 17.00.

---------------

2018 års KONSTLOTTERI

Föreningen stora Konstlotteri är måndag den 21 maj, kl 17.00.
Studio 4 - Radiohuset.

**********************

Bloomsburygruppen på Artipelag
15 sept kl 15-17   (Häng med och luncha med oss)