Malmö SVT

Verksamhetsberättelse SR/TV IF Malmö 2015

Vi har under 2015 haft 65 medlemmar varav 43 är tillsvidare- eller visstidsanställda.
Det positiva under året har varit att vi har fått något fler medlemmar, framför allt SVT-anställda.

Vi har även fått förslag på och genomfört några nya aktiviteter, som padel, kick-boxning och lunchgympa/coreträning.
Vi har startat en Facebookgrupp som underlättar vår kommunikation med våra medlemmar. I slutet på 2015 köpte vi t-shirts med SVT-logga som vi ska använda när vi tränar och tävlar tillsammans. Vi har även tagit initiativ till att det ska placeras en ribbstol med gummisnoddar vid nyhetsdesken där de som känner av trötta ryggar och axlar och nackar kan sträcka ut och träna lätt under arbetsdagen.

Ribbstolen är nu på plats (feb 2016). Om den blir uppskattade kommer det att placeras ännu en på annan strategiskt lämplig plats i TV-huset i Malmö.

Pingisbordet, som vi har stått i ett hörn, har kommit till heders igen och används spontant av de som har en stund över och när det är ledigt i studion så bordet kan rullas in där.Fotbollsektionen har över 20 betalande medlemmar och majoriteten är anställda hos oss. Laget har tränat en gång i veckan under mars-november och har spelat 25 matcher i Korpen Malmö Fotboll herrar div 2 C 8.

Vårt lag vann Postryttarens Pokal 2015.

Joggingsektionen har också lockat nya medlemmar till föreningen.

Vi har deltagit i fyra lopp: Vårruset, Midnattsloppet, Iformloppet och Yddingeloppet.

Det har varit flest deltagare i Vårruset och Iformloppet (över tio personer per lopp) och en handfull på de andra två.
Yogan på lunchtid under tiden januari-april och oktober-december har en stabil grupp på åtta till tolv deltagare per pass.

Catarina Rolfsdotter, är vår yogainstruktör. Samtliga deltagare är SVT-anställda.

Ridsektionen haft tre ritter under 2015 på olika platser runt om i Skåne.

Det har varit åtta och tio deltagare per tur och alla är anställda medlemmar.

Sammanfattningsvis har vi fått något fler medlemmar under 2015 och har provat nya aktiviteter. Några av dem kommer vi att fortsätta med under 2016.

Malmö 2016-02-19
Gunilla Fritze