På gång i klubben

Natural Horsemanship med Yoga söndagen 6 september

Vi tjuvstartar höstsäsongen med en favorit i repris hos Katrin Nyman på Mustang Academy utanför Nykvarn.

Dagen inleds med en avstressande myspirit yoga. Sedan fortsätter vi tillsammans med Katrins flock och leker med hästarna både på marken och uppsuttet.

Utifrån våra önskemål rider vi i skog och mark efter att vi skapat en relation med hästarna på marken.

Om vädret tillåter kan vi bada med hästarna.

Lättare lunch äts vid bastun.

Tid: 9-15

Kostnad: 950 kronor, 600 för anställda

Intresseanmälan redan nu till sr.ridklubb@gmail.com

Säsongsupptakt med Christina Drangel och integrerad Ridkonst 13/9

Vi var några som träffade Christina i Infostudion i höstas och fick en inblick i hennes tankar om hur vi får hållbara hästar, inte minst genom att behärska våra egna ryttarkroppar. Vi testade bland annat vår ryttarhand.

Nu återkommer hon i hästmiljö. Under en heldag tillsammans med Lena Näslunds hästar (vår vice ordförande) går hon igenom hästens snedhet, hur man ställer den på alla fyra. Vi får lära oss långtygling och titta på några uppsuttna övningar för att få hästen att börja samla sig med självbärighet. Och förstås tips på bra övningar för att bli en hälsosam ryttare – både för oss själva och hästen.

Fika och lunch förstås.

GRATIS för anställda och självkostnadspris för maten 100 kr för övriga

Tid: 10–16

Plats: Hemma hos Lena mellan Nyköping och Oxelösund. (Det går att åka tåg till Nyköping, så ordnar vi upphämtning. Eller så hyr vi en minibuss)

Intresseanmälan redan nu till sr.ridklubb@gmail.com

Ridklubben

Ridklubben är till för medarbetar hos SR., SVT, UR och SRF.

Bli medlem hos oss! Vi gör långritter och ridresor, vi lyssnar på intressanta föreläsare och åker på utflykt till stuterier.

Medlemmar som är anställda vid public service-bolagen, Sveriges Television, Sveriges Radio, Utbildningsradion och SRF, får deltaga i våra aktiviteter till subventionerade priser.

Medlemsavgiften är 200 kr som betalas till pg 38 72 23 - 1.

Maila sedan ditt namn och e-post till sr.ridklubb@gmail.com.

SRTVIF

Acceptera