Träningsveckan

17:30 - Öppen matta / Sparring

12:00 - Kickboxning

16:30 - Kontaktfri säker kampsportsinspirerad träning på Gärdet. Vi samlas vid Hakberget gärna redan 17:20

17:30 - Öppen matta / Sparring

12:00 - Kickboxning

17:30 - Ju-Jutsu Kai & Goshindo

07:50 - Rufie-Training

12:00 - Ju-Jutsu Kai & Goshindo

16:00 - Öppen matta / Sparring

Söndag

13:00 - Kontaktfri säker kampsportsinspirerad träning på Gärdet. Vi samlas vid Hakberget gärna redan 12:50

Radio- & TVs Ju-Jutsuklubb

Radio och TVs Ju-Jutsu Klubb startade 1972. Klubben tillhör SRTVIF och är till för anställda hos SR, SRF, SVT och UR som är intresserade av självförsvar, kampsport och kroppsviktsträning.

Klubben är ansluten till Svenska Budoförbundet som är en del av Riksidrottsförbundet, vilket borgar för en hög kvalité på träningen.

Våra instruktörer är

David Karlsson (Kickboxning och Ruffie) med bakgrund från Sport-Jutsu, utbildad Ruffieinstruktör och Steg 1-instruktör - Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Diego Gonzalez (Kickboxning) med bakgrund från MMA och professionell fighter

Jan Chronander (Kickboxning) utbildad D-instruktör - Ju-Jutsu Kai och Steg 1-instruktör - Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Per Johansson (Kickboxning och Ruffie-Training) utbildad ruffie-instruktör

Sten Booberg (Ju-Jutsu Kai) utbildad D-instruktör - Ju-Jutsu Kai, med bakgrund från Minami Ryu Ju-Jutsu

Tomas Carlström (Goshindo) utbildad instruktör

Chefstränare är

Christer Ringblom, GIH-utbildad idrottslärare, tränat och tävlat i Judo, Karate och Ju-Jutsu.

Han är A-instruktör i Ju-Jutsu Kai, utbildad boxningstränare, utbildad domare i Shootfighting/MMA samt Supervisor och Tävlingsledare i SMMAF.

Christer är f.d. förbundskapten för Svenska Landslaget i MMA.

Svenska Landslaget har skördat 21 medaljer under 2016 varav en av våra idrottare, Gabriella Ringblom, vann guld på VM och Afrikanska Mästerskapen samt silver på EM.

Länkar till dokument:
Protokoll, årsredovisningar