Malmö SVT

Malmömilen
När Malmömilen ställdes in sprang vi själva och träffades efteråt utanför SVT-huset i Malmö.
Golf i våras och nya tillfällen ges i höst.
Vi hade en golftävling på Landskrona GK i våras och ska ha ytterligare en på Flommens GK i Falsterbo.
Ridning i våras och det kommer nytt tillfälle i höst
Vi hann med en ridning under våren - före pandemin- och planerar ytterligare en under hösten.
Ridning i våras och det kommer nytt tillfälle i höst

Vad händer och har hänt i klubben?

Vi hade en golftävling på Landskrona GK i våras och ska ha ytterligare en i måndag på Flommens GK i Falsterbo.

I höst planerar vi också att ha lunchyoga en gång i veckan med Anna Nyman. Det blir även minst en lång vandring på Skåneleden och förmodligen en pingistävling i huset före jul.

SRTVIF

Acceptera