På gång i klubben

Hej alla, en liten påminnelse om vår fjälltur den 6-9 augusti. Vi har fått en specialtur från arrangören som heter HorseExplore - och de har också väldigt generösa avbokningsregler nu under Corona, som gör att man kan avboka och få alla pengar tillbaka en månad innan avresa. Denna möjlighet till avbokning gäller dock bara om restriktionerna för Corona gäller:
Pris för externa är 8 300 kr och för anställda medlemmar 5 300 kr - till detta tillkommer resan till Kiruna.
OBS! Sista anmälningsdag ändrad till 15/6!
Se mer information i inlägget nedan - och glöm inte att maila sr.ridklubb@gmail.com när du har anmält så att vi vet hur många vi blir. Vi måste bli åtta stycken för att resan ska bli av.

Ridklubben

Ridklubben är till för medarbetar hos SR., SVT, UR och SRF.

Bli medlem hos oss! Vi gör långritter och ridresor, vi lyssnar på intressanta föreläsare och åker på utflykt till stuterier.

Medlemmar som är anställda vid public service-bolagen, Sveriges Television, Sveriges Radio, Utbildningsradion och SRF, får deltaga i våra aktiviteter till subventionerade priser.

Medlemsavgiften är 200 kr som betalas till pg 38 72 23 - 1.

Maila sedan ditt namn och e-post till sr.ridklubb@gmail.com.

SRTVIF

Acceptera