På gång i klubben

18 oktober - Tömkörning med Anders Eriksson

Vi träffas på Sparreholms slott, den 18 oktober kl 13-17 för en prova på-kurs i tömkörning.

Vi har tillgång till två hästar och får en introduktion och egen ”Prova på” stund. En gemensam fika ingår.

Max antal deltagare är åtta personer och kostnad för anställda medlemmar blir 600 kr - externa betalar 820 kr.

Anmäl till sr.ridklubb@gmail.com senast 5 oktober.

Anmälan är bindande.

Alla välkomna - inga förkunskaper behövs!

Ridklubben

Ridklubben är till för medarbetar hos SR., SVT, UR och SRF.

Bli medlem hos oss! Vi gör långritter och ridresor, vi lyssnar på intressanta föreläsare och åker på utflykt till stuterier.

Medlemmar som är anställda vid public service-bolagen, Sveriges Television, Sveriges Radio, Utbildningsradion och SRF, får deltaga i våra aktiviteter till subventionerade priser.

Medlemsavgiften är 200 kr som betalas till pg 38 72 23 - 1.

Maila sedan ditt namn och e-post till sr.ridklubb@gmail.com.

SRTVIF

Acceptera