ÄNTLIGEN!

1-4 februari - Harsa, längdskidparadiset

Två hela skiddagar, och två halvdagar med helpension på Harsagården.

Kostnad: 3060 kr för säng i  delat dubbelrum i vandrarhem, helpension (middag torsdag kväll - lunch på söndag) och spåravgift.


Vi åker tåg tillsammans till Järvsö torsdag fm (bokas själv, tid för tåg kommer) och delar buss Järvsö-Harsa t.o.r. (Ca. 200 kr pp). Tåg hem sön em.


I första hand är resan för anställda i SVT/SR/UR, men i mån av plats kan även andra följa med. Medlemmar i SR Alpin får ett resebidrag om 500 kr.


Sista anmälningsdag 10:e november. till karin.lundback@svt.se


Anmälan är bindande men det går bra att överlåta sin plats till någon annan om man får förhinder.

SR-Alpin grundades under 70-talet och har allt sedan dess tagit många radio- och TV-medarbetare på otaliga skidresor både till inrikes och till mer fjärran skidorter.

I över 20 år åkte vi till Ramundberget över Lucia. En mycket uppskattad resa då den var den första för säsongen. Från säsongen 2007 kom klimatet ikapp oss och vi flyttade resan till första veckorna i januari istället. 2012 började så en ny era då vi startade vår återkommande tradition att åka till Vemdalen v4. 2019 var första året vi uppgraderade och åkte upp med 2 st bussar istället för med en. Vår ständiga "partner in chrime" är S.Ö. Buss som kört oss ända sedan tidernas begynnelse.