På gång i alpinklubben

20 januari - Vemdalen 2022

Länge har vi nu suktat efter vår skidresa som vi tvingades ställas in 2021 pga pandemin. Men nu! Nu är det dags!

Torsdag den 20 januari kl 15:00 avgår 2 bussar mot Vemdalen. Bor gör vi på Torget i Sporthuset och Bagerihuset.

I priset ingår resa, boende och 3-dagars liftkort.

För att vara garanterad plats sätter ni in 1000 kr på vårt PG 837412-6 senast 26 november.

Resterande belopp behöver vi sista december.

•  Interna inkl liftkort 3.050 kr (inkluderar medlemsavgiften)
  •  Interna exkl liftkort 2.050 kr (inkluderar medlemsavgiften)
  •  Externa inkl liftkort 3.550 kr
  •  Externa exkl liftkort 2.550 kr

Egen bil? Hör av er till Maggan eller Pia eller tryck på kontaktknappen nedan.

SR-Alpin grundades under 70-talet och har allt sedan dess tagit många radio- och TV-medarbetare på otaliga skidresor både till inrikes och till mer fjärran skidorter.

I över 20 år åkte vi till Ramundberget över Lucia. En mycket uppskattad resa då den var den första för säsongen. Från säsongen 2007 kom klimatet ikapp oss och vi flyttade resan till första veckorna i januari istället. 2012 började så en ny era då vi startade vår återkommande tradition att åka till Vemdalen v4. 2019 var första året vi uppgraderade och åkte upp med 2 st bussar istället för med en. Vår ständiga "partner in chrime" är S.Ö. Buss som kört oss ända sedan tidernas begynnelse.