På gång i kören!

24 april hade vi äntligen vår konsert med  Rheinbergers Stabat Mater och stycken av Bach med instrumentalister i Norska kyrkan på Söder. Så lyckat!

 

Onsdag 1 juni blir det lunchkonsert kl 12 i studio 2 i Radiohuset - Sommar!

Alla välkomna men föranmälan krävs för icke anställda, skriv till birgitta.myhrman.edberg@gmail.com  så sätter vi upp dig på listan.


Vox Media

Vox Media bildades 1982 och är en fyrstämmig blandad kör med bred repertoar: visor, jazz, nytt och gammalt.


I Radiohuset där vi repeterar måndagar i studio 2 eller 3 har vi också lunchkonserter varje vår och jul och dessemellan har vi större temakonserter, ofta i Norska Kyrkan på söder.


Vår dirigent, Henry Turu är född i Estland och kantorsutbildad påErsta-Sköndal och han har redan genomfört flera stora körproduktioner.Han går nu kyrkomusikerutbildningen på Musikhögskolan och vi är mycketstolta och glada över att ha honom som dirigent.


För att kunna fortsätta som fyrstämmig kör har vi rekryterat basar och tenorer utifrån, men i damstämmorna är vi alla anställda eller pensionärer från public service-bolagen.


Vi välkomnar alla som vill sjunga med oss, vi har ingen provsjungning och har inga krav på körvana eller notläsning men vet att du snabbt lär dig och tränar upp röst, lyssnande och gehör och vet genom forskning hur otroligt bra friskvård körsången är!